Podnapilá výtržnice se dobývala k muži, který ji u sebe nechával přespávat

Potíže s potížistkou si po nějaké době prožil 63letý muž ze Zlína, který ji u sebe nechal přebývat od jejího návratu z výkonu trestu odnětí svobody. Pomyslný pohár trpělivosti přetekl v pondělí 29. října 2018 v podvečer, kdy se dotyčná dostavila k jeho bydlišti ve značně podnapilém stavu a začala se nevybíravým způsobem domáhat, aby ji vpustil dovnitř. To dotyčný odmítl, a když u ní po dobrém nepochodil, obrátil se s žádostí o pomoc na Městskou policii Zlín. Devatenáct minut po páté hodině tak na místo zamířila nejbližší motorizovaná hlídka.

Po příjezdu na místo strážníci zjistili, že se oznámení zakládá na pravdě. Přítomná 57letá žena měla v důsledku předchozí konzumace alkoholu vážné obtíže s kontrolou vlastního chování. Strážníkům i přihlížejícím hlasitě objasnila detaily z intimního života s oznamovatelem, kterého i za přítomnosti hlídky častovala těmi nejvulgárnějšími výrazy.

Vzhledem k tomu, že se agresivní chování podnapilé ženy stále stupňovalo, následoval její převoz k bezpečnému vystřízlivění do protialkoholní záchytné stanice. Zde bylo poté zjištěno, že jí tentokrát v organizmu kolovalo na 2,5 promile alkoholu.

– pj –

Ilustrační obrázek
ID DS: 5ttb7bs | e-mail: posta@zlin.eu | informace: +420 577 630 500 | foto a webdesign: www.reklamni-inzenyri.cz
Zásady používání cookies